0726.658.586
vanzari@statiidefiltrare.ro

Menu

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/statiide/public_html/templates/gk_rockwall/lib/framework/helper.layout.php on line 154

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/statiide/public_html/includes/application.php on line 536

Statii duplex

statii dedurizare duplex

Statiile de dedurizare duplex se recomanda pentru aplicatiile industriale deoarece furnizeaza apa dedurizata 24/24h.
Statiile duplex pentru dedurizarea apei sunt comandate de valve cu microprocesor ce monitorizeaza si comanda toate functiile statiei, inclusiv comutarea de pe o coloana pe alta. Calculeaza automat cantitatea de apa introdusa pentru prepararea saramurii, iar prepararea acesteia se face cu apa tratata.
Calculeaza automat volumul de apa consumat pe coloana in lucru si comuta automat pe coloana de rezerva.

Statie de dedurizare duplex alternant cu valva de comanda twin –alternating.
Acest model de automatizare are o valva de comanda cu ce are incorporata o valva motorizata ce comanda furnizarea apei si regenerarea masei cationice de pe o coloana pe cealalta.
Cand o coloana este in lucru , cealalta se afla in asteptare sau in regenerare .Dupa ce prima coloana si-a consumat capacitatea operationala de schimb, valva de comanda este cea care comuta furnizarea apei de pe o coloana pe cealalta.

Statia de dedurizare duplex alternant cu valva motorizata MAV
Acest model de automatizare este compus din doua valve de comanda, legatura dintre ele realizandu-se cu ajutorul unui cablu de interconectare, si o valva motorizata.
Cand o coloana este in lucru, cealalta se afla in asteptare sau in regenerare. Dupa ce prima coloana si-a consumat capacitatea operationala de schimb, valva de comanda este cea care comuta furnizarea apei de pe o coloana pe cealalta.

   imxsages  rasina dedurizator  DUPLEX MAV  sare tablete dedurizare  cos

Componenta statii dedurizare duplex
• Tancuri presurizate
• Rasina cationica pentru dedurizare
• Valva de comanda duplex cu transformator,conectori si furtune
• Sistem de distributie pentru rasina
• Rezervor saramura cu put si preaplin
• Sistem suctie saramura

Beneficii statii dedurizare duplex 
– Protejarea instalatiilor sanitare impotriva depunerilor de calcar
– Furnizare continua de apa dedurizata
– Functionare automata; nu necesita supraveghere
– Valva de comanda programabila in functie de volum
– Usor de instalat si mentenanta scazuta 

 Consumabile statii dedurizare duplex
Dedurizatoarele prezinta un singur consumabil , si anume sarea tablete. Se necesita completarea periodica cu sare pastilata pentru ca statia sa poata realiza solutia de saramura necesara in procesul de regenerare a rasinii.
Rasina de dedurizare se inlocuieste dupa 8-10 ani de functionare a statiei in parametrii optimi .

pdf iconMODELE STATII DEDURIZARE                               pdf iconRASINI DEDURIZARE           pdf iconVALVE CLACK DUPLEX                                 

Solicita oferta

Pentru a solicita o oferta de pret/instalare/service pentru produsele noastre va rugam sa completati formularul de mai jos.
Va rugam completati toate campurile.
Selecteaza fisier pentru atasare.
Limita fisierului atasat este 100 MB
    captcha
    Reincarca
    administrare site, administrare website, intretinere site, realizare site, administrare site web, mentenanta site administrare site, administrare website, intretinere site, realizare site, administrare site web, mentenanta site optimizare seo, optimizare site, seo optimizare, instrumente seo gratuite administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web, mentenanta site optimizare seo, optimizare site, seo optimizare, administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web, mentenanta site