0726.658.586
vanzari@statiidefiltrare.ro

Menu

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/statiide/public_html/templates/gk_rockwall/lib/framework/helper.layout.php on line 154

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/statiide/public_html/includes/application.php on line 536

Statie de filtrare cu Birm

statii de filtrare cu birm

Birm-ul este un mediu de filtrare eficient si economic pentru reducerea fierului dizolvat si compusilor de mangan din apa. Acesta actioneaza ca un catalizator insolubil pentru a spori reactia dintre oxigenul dizolvat  si compusi ai fierului.
Atunci cand se opteaza pentru instalarea filtrelor cu Birm pentru indepartarea fierului este necesar ca apa sa nu contina uleiuri sau hidrogen sulfurat, substantele organice sa nu depaseasca 4-5 ppm, continutul de oxigen dizolvat egal cu cel putin 15% din continutul de fier si 29% din continutul de mangan. Pentru inlaturarea fierului, pH-ul apei trebuie sa fie mai mare de 6.8, iar daca se doreste si inlaturarea manganului atunci valoarea pH -ului trebuie sa fie intre 8-9.
Nu se recomanda clorinarea apei inaintea filtrelor automate cu Birm deoarece reduce activitatea mediului de filtrare.
Caracteristicile fizice ale Birm-ului il claseaza ca un excelent mediu de filtrare, care este usor de curatat prin spalare inversa.
Birm-ul nu este consumat in procesul de indepartare a fierului si, prin urmare, ofera un avantaj economic imens peste multe alte metode de indepartare a fierului.

Statiile de deferizare cu Birm sunt alcatuite dintr-un recipient presurizat din polietilena armat cu fibra de sticla ce are in interior mediul de filtrare Birm si stratul suport, si valva de comanda electronica cu ajutorul careia se programeaza etapele autocuratarii. Valva de comanda este de provenienta Clack SUA si are multiple programe de autocuratare (1-99). Microprocesorul valvei comanda si monitorizeaza toate functiile statiei.
Pozitionarea optica cu fotocelula a pistonului face ca valva sa fie printre cele mai fiabile valve existente pe plan mondial. Valvele de comanda care isi pozitioneaza pistonul cu ajutorul unor came mecanice se uzeaza mult mai repede in timp.
Datorita memoriei nevolatine EEPROM a valvei de comanda chiar daca exista intreruperi de curent, setarile de la punerea in functiune nu se vor pierde.

 pdf iconSTATII ELIMINARE FIER SI MANGAN  pdf iconMEDIU FILTRANT BIRM

 

 

Solicita oferta

Pentru a solicita o oferta de pret/instalare/service pentru produsele noastre va rugam sa completati formularul de mai jos.
Va rugam completati toate campurile.
Selecteaza fisier pentru atasare.
Limita fisierului atasat este 100 MB
    captcha
    Reincarca
    administrare site, administrare website, intretinere site, realizare site, administrare site web, mentenanta site administrare site, administrare website, intretinere site, realizare site, administrare site web, mentenanta site optimizare seo, optimizare site, seo optimizare, instrumente seo gratuite administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web, mentenanta site optimizare seo, optimizare site, seo optimizare, administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web, mentenanta site