0726.658.586
vanzari@statiidefiltrare.ro

Menu

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/statiide/public_html/templates/gk_rockwall/lib/framework/helper.layout.php on line 154

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/statiide/public_html/includes/application.php on line 536

Statii cu ecomix cabinet

statii cu ecomix cabinet

Statiile Ecomix cabinet sunt recomandate pentru eliminarea fierului, manganului, calcarului, amoniacului si 50% din substantele organice din apa pentru aplicatii rezidentiale sau pentru aplicatii unde nu se necesita un debit instantaneu mare de apa (baruri, cabinete stomatologice, calcatorii, cafenele).
Duritatea din apa afecteaza toate aparatele electrocasnice din casa ce intra in contact cu apa, conducand la operatiuni de service frecvente. Fierul da un gust metalic si astringent apei provocand pete de rugina, iar manganul produce pete maro inchis sau negre. Acesti contaminanti provoaca depuneri care obtureaza tevile si este o cauza principala a procesului de coroziune.
Cu ajutorul mediului de filtrare Ecomix sunt rezolvate 5 probleme majore din apa, ajutandu-va la realizarea de economii. In plus, sunt estetice si compacte putandu-se amplasa in orice loc din locuinta dumneavoastra. Sistemele cu Ecomix reprezinta solutia ideala pentru dedurizarea, deferizarea si demanganizarea apei.

1 valva clack  RASINA ECOMIX  sare dedurizator  dedurizare  cos

Cele mai bune statii sunt acelea ce sunt compuse din componte de calitate, fiabile, certificate.

 Componenta statii Ecomix cabinet

• Cabinet dedurizator
• Tanc presurizat
• Rasina Ecomix A
• Valva de comanda cu transformator,conectori si furtune
• Sistem de distributie pentru rasina
• Sistem suctie saramura
• By pass -optional

Beneficii statii Ecomix cabinet

– Apa fara duritate - moale
– Eliminarea fierului, manganului si duritatii cu un singur sistem
– Functionare automata; nu necesita supraveghere
– Obiectele sanitare nu mai sunt patate si distruse de calcar
– Aspect al pielii imbunatatit
– Rufe curate, moi si catifelate
– Durata prelungita a aparatelor electrocasnice 

 Consumabile statii Ecomix cabinet
Dedurizatoarele prezinta un singur consumabil , si anume sarea tablete. Se necesita completarea periodica cu sare pastilata pentru ca statia sa poata realiza solutia de saramura necesara in procesul de regenerare a rasinii.
Rasina Ecomix A se inlocuieste dupa 4-8 ani de functionare a statiei in parametrii optimi .

pdf iconMODELE STATII CU ECOMIX                            pdf iconRASINA ECOMIX A pdf iconSARE TABLETE                                
pdf iconVALVE DE COMANDA CLACK                                                                 

pdf iconVALVE DE COMANDA AUTOTROL                                                        

pdf iconVANE FOBRITE   

Solicita oferta

Pentru a solicita o oferta de pret/instalare/service pentru produsele noastre va rugam sa completati formularul de mai jos.
Va rugam completati toate campurile.
Selecteaza fisier pentru atasare.
Limita fisierului atasat este 100 MB
    captcha
    Reincarca
    administrare site, administrare website, intretinere site, realizare site, administrare site web, mentenanta site administrare site, administrare website, intretinere site, realizare site, administrare site web, mentenanta site optimizare seo, optimizare site, seo optimizare, instrumente seo gratuite administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web, mentenanta site optimizare seo, optimizare site, seo optimizare, administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web, mentenanta site