0726.658.586
vanzari@statiidefiltrare.ro

Menu

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/statiide/public_html/templates/gk_rockwall/lib/framework/helper.layout.php on line 154

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/statiide/public_html/includes/application.php on line 536

Statii denitrare duplex

statii denitrare suplex

Statia de denitrare duplex funizeaza apa tratata continuu 24 h / h, 7 zile / 7. Aceste sisteme sunt recomandate pentru aplicatii precum ferme de animale sau pasari, fabrici sau alte aplicatii ce necesita apa fara nitrati continuu. Statiile duplex pentru denitrificarea apei sunt comandate de valve Clack SUA electronice, cu afisaj pe display LCD.  Microprocesorul monitorizeaza si comanda toate functiile statiei, inclusiv comutarea de pe o coloana pe alta. Calculeaza automat cantitatea de apa introdusa pentru prepararea saramurii, iar prepararea acesteia se face cu apa tratata. Calculeaza automat volumul de apa consumat pe coloana in lucru si comuta automat pe coloana de rezerva.

Mai jos va descriem doua tipuri de automatizari:

DUPLEX TWIN

1. Statie de denitrare duplex alternant cu valva de comanda twin –alternating.
Acest model de automatizare are o valva de comanda cu ce are incorporata o valva motorizata ce comanda furnizarea apei si regenerarea masei cationice de pe o coloana pe cealalta.
Cand o coloana este in lucru , cealalta se afla in asteptare sau in regenerare .
Dupa ce prima coloana si-a consumat capacitatea operationala de schimb, valva de comanda este cea care comuta furnizarea apei de pe o coloana pe cealalta.

DUPLEX MAV2.Statia de denitrare duplex alternant cu valva motorizata MAV
Acest model de automatizare este compus din doua valve de comanda, legatura dintre ele realizandu-se cu ajutorul unui cablu de interconectare, si o valva motorizata.
Cand o coloana este in lucru, cealalta se afla in asteptare sau in regenerare.
Dupa ce prima coloana si-a consumat capacitatea operationala de schimb, valva de comanda este cea care comuta furnizarea apei de pe o coloana pe cealalta.
Valva permite programarea unor regenerari complexe cu mai multe faze. Cele de baza si cele mai importante sunt spalarea inversa, suctia de saramura (etapa realizarii schimbului anionic), clatirea saramurii si reumplerea vasului de saramura.

Solicita oferta

Pentru a solicita o oferta de pret/instalare/service pentru produsele noastre va rugam sa completati formularul de mai jos.
Va rugam completati toate campurile.
Selecteaza fisier pentru atasare.
Limita fisierului atasat este 100 MB
    captcha
    Reincarca
    administrare site, administrare website, intretinere site, realizare site, administrare site web, mentenanta site administrare site, administrare website, intretinere site, realizare site, administrare site web, mentenanta site optimizare seo, optimizare site, seo optimizare, instrumente seo gratuite administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web, mentenanta site optimizare seo, optimizare site, seo optimizare, administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web, mentenanta site