0726.658.586
vanzari@statiidefiltrare.ro

Menu

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/statiide/public_html/templates/gk_rockwall/lib/framework/helper.layout.php on line 154

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/statiide/public_html/includes/application.php on line 536

Filtre apa cu cartuse

FILTRE APA CU CARTUS

Filtrele de apa cu cartus de polipropilena 

Reprezinta solutia protejarii intregii instalatii a casei impotriva nisipului, namolului, polenului, ruginii si a altor sedimente in suspensie. Se pot folosi pe o instalatie racordata la apa de retea sau pentru alimentarile cu apa din put.

Filtrele Big Blue au carcasa confectionata din plastic de inalta calitate, rezistenta la socuri mecanice, si are supapa de aerisire/depresurizare. Cartusele  sunt confectionate din invelis de polipropilena expandata si filtreaza din exterior spre interior retinand sedimentele pe intreaga suprafata. Cartusele filtrante rezista la substantele chimice si colonii bacteriene, iar finetea de filtrare este de 50, 20, 5 sau 1 micron.

Filtrele de apa de 10'' de mica capacitate sunt recomandate pentru retinerea solidelor in suspensie in aplicatii ce necesita un debit mic. De obicei se monteaza la un singur punct de consum. Carcasa filtrului este rezistenta si poate fi transparenta putandu-se observa gradul de colmatare al cartusului. Finetea de filtrare a cartuselor de polipropilena pentru retinerea sedimentelor este de 50, 20, 5 sau 1 micron.
In gama de produse exista si carcase cu cartus pentru instalatiile de apa calda.  De asemenea aceste filtre contin supapa de depresurizare si doua oringuri pentru o buna etansare.

Filtre de apa cu cartuse cu carbune activ
Carcasele pot fi echipate si cu cartuse cu carbune activ sau carbon block pentru eliminarea clorului, substantelor organice, mirosului si gustului neplacut din apa. Constructia cartusului cu carbon activ permite apei sa intre pe la un capat si trece prin intreaga lungime a patului de carbon inainte de a iesi  la celalalt capat al cartusului. Se recomanda montarea acestor filtre cu carbon la instalatii racordate la alimentarea cu apa din reteaua publica deoarece apa contine clor ce a fost introdus in scopul dezinfectiei.

Filtre de apa cu cartus prezinta urmatoarele avantaje:

• nu ocupa mult spatiu

• consumabile cu preturi foarte mici

• nu necesita alimentare la curent electric

• filtre apa usor de instalat 

• nu elimina apa la drenaj

• operatiuni minime si simple de mentenanta

pdf iconCARCASE FILTRE APA  pdf iconCARTUSE FILTRANTE

Solicita oferta

Pentru a solicita o oferta de pret/instalare/service pentru produsele noastre va rugam sa completati formularul de mai jos.
Va rugam completati toate campurile.
Selecteaza fisier pentru atasare.
Limita fisierului atasat este 100 MB
    captcha
    Reincarca
    administrare site, administrare website, intretinere site, realizare site, administrare site web, mentenanta site administrare site, administrare website, intretinere site, realizare site, administrare site web, mentenanta site optimizare seo, optimizare site, seo optimizare, instrumente seo gratuite administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web, mentenanta site optimizare seo, optimizare site, seo optimizare, administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web, mentenanta site