0726.658.586
vanzari@statiidefiltrare.ro

Menu

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/statiide/public_html/templates/gk_rockwall/lib/framework/helper.layout.php on line 154

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/statiide/public_html/includes/application.php on line 536

Sterilizatoare UV Industriale

 sterilizatoare industriale

Proaqua Systems asigura o gama variata de sterilizatoare cu ultraviolete industriale. Sterilizarea apei cu ultraviolete este un mod simplu, dar eficient de a distruge microorganismele din apa. Un sistem tipic de tratare a apei cu UV foloseste lumina ultravioleta pentru a ucide microorganismele, inclusiv tulpinile rezistente la clor, cum ar fi Cyrptosporidium si Giardia. Dezinfectia apei prin razele UV este o tehnologie ce nu foloseste substante chimice, nu schimba gustul, mirosul sau aspectul apei, pH-ul apei ramane neschimbat, si spre deosebire de tratamentele chimice nu lasa nici o urma de substante reziduale care necesita tratament pentru indepartarea din apa.

Montajul sterilizatorului se face pe conducta principala de apa rece in spatii ferite de inghet si umezeala. Este necesara existenta unei surse de alimentare la curent electric. Balastul electronic se monteaza pe perete, astfel incat sa nu existe pericolul patrunderii umezelii sau condensului in interiorul balastului.
Inaintea montarii sterilizatorului cu ultraviolete se recomanda decontaminarea circuitului de apa de la sursa de apa pana la punctele de consum.
Sterilizatoarele cu ultraviolete sunt compuse din camera de reactie din otel inoxidabil AISI 304 cu vizor (pentru a vedea functionalitatea lampii UV), teaca de cuart, lampa UV, panou de comanda cu actuator de pornire/oprire, cablu de alimentare si timer electronic, led stare functionare lampa UV si alarma acustica (referitor la led si alarma-exceptie modelele FC-35 si FC-45).

DOMENII DE UTILIZARE A STERILIZATOARELOR UV INDUSTRIALE

Sterilizatoarele uv industriale sunt utilizate in multe ramuri industriale precum:
• Protectie microbiologica a apei pentru lavoarele din salile de operatii, deci sectorul medical
• Apa fara bacterii pentru realizarea bauturilor alcoolice, racoritoare
• Este nevoie de o apa curata, fara microorganisme si in industria alimentara si sectorul de panificatie
• Ca si post-tratament al apei dupa statiile de demineralizare prin osmoza inversa

 pdf iconSTERILIZATOARE UV -CAPACITATE MARE     pdf iconSTERILIZATOARE UV CU FLANSASolicita oferta

Pentru a solicita o oferta de pret/instalare/service pentru produsele noastre va rugam sa completati formularul de mai jos.
Va rugam completati toate campurile.
Selecteaza fisier pentru atasare.
Limita fisierului atasat este 100 MB
    captcha
    Reincarca
    administrare site, administrare website, intretinere site, realizare site, administrare site web, mentenanta site administrare site, administrare website, intretinere site, realizare site, administrare site web, mentenanta site optimizare seo, optimizare site, seo optimizare, instrumente seo gratuite administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web, mentenanta site optimizare seo, optimizare site, seo optimizare, administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web, mentenanta site