0726.658.586
vanzari@statiidefiltrare.ro

Menu

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/statiide/public_html/templates/gk_rockwall/lib/framework/helper.layout.php on line 154

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/statiide/public_html/includes/application.php on line 536

Filtre cu osmoza inversa

FILTRE CU OSMOZA INVERSA

Purificatoare casnice ce folosesc principiul osmozei inverse care se recomanda a se instala pe alimentari cu apa din reteaua publica, dar si pentru alimentari cu apa din put (insa cu o pretratare adecvata). Purificarea apei prin osmoza inversa, blocheaza trecerea tuturor impuritatilor cu dimensiuni mai mari decat microorificiile membranei osmotice (0.0001 microni), deci obtinem performante superioare oricarui alt tip de sistem pentru filtrare apa casnic.
Filtru cu osmoza inversa este ideal pentru familia ta deoarece produce apa pura la un nivel calitativ inalt si te ajuta sa realizezi economii (nu mai este cazul sa achizitionezi apa plata din comert). Cu ajutorul acestui filtru de apa puteti folosi apa filtrata la baut, gatit, pentru prepararea laptelui bebelusilor, spalatul fructelor si legumelor.
In procesul de osmoza se inlatura cea mai larga gama de contaminanti, bacterii, virusuri, chisturi, precum si metale grele, radionuclizi, compusi organici si anorganici.
Filtrele cu osmoza inversa fara pompa Booster se recomanda atunci cand presiunea apei este mai mare de 3 bari. In caz contrar se recomanda alegerea unui filtru cu osmoza inversa ce include si pompa Booster.
In functie de modelul de statie de osmoza inversa ales beneficiati de 5 trepte de filtrare a apei sau mai multe.

Avantaje filtre apa care folosesc osmoza inversa:

•  produce apa pentru baut si gatit de calitate superioara
•  costuri reduse, amortizare rapida
•  nu ramaneti fara apa atunci cand aveti nevoie
•  apa fara gust si miros de clor, fara culoare
•  reducerea timpului de preparare a mancarii
•  nu produc si nu se folosesc chimicale daunatoare in timpul procesului de filtrare
•  se recomanda folosirea apei astfel tratata celor ce sufera de probleme la rinichi

Montarea statiilor de osmoza inversa se face sub chiuveta avand nevoie de alimentare cu apa si de o legatura la teava de scurgere. Apa filtrata se va stoca in rezervorul presurizat.
Frigiderul, esspresorul, masina de facut gheata se pot alimenta cu apa filtrata de la statia de osmoza inversa putand astfel beneficia de apa potabila la cat mai multe aparate casnice cu ajutorul unui singur sistem.

 pdf iconFISA TEHNICA STATIE OSMOZA INVERSA

 pdf iconFILTRE SI MEMBRANE OSMOZA INVERSA

 

 pdf iconCOMPONENTE SI ACCESORII OSMOZA  pdf iconCONTAMINANTI ELIMINATI PRIN RO

 

Solicita oferta

Pentru a solicita o oferta de pret/instalare/service pentru produsele noastre va rugam sa completati formularul de mai jos.
Va rugam completati toate campurile.
Selecteaza fisier pentru atasare.
Limita fisierului atasat este 100 MB
    captcha
    Reincarca
    administrare site, administrare website, intretinere site, realizare site, administrare site web, mentenanta site administrare site, administrare website, intretinere site, realizare site, administrare site web, mentenanta site optimizare seo, optimizare site, seo optimizare, instrumente seo gratuite administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web, mentenanta site optimizare seo, optimizare site, seo optimizare, administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web, mentenanta site