0726.658.586
vanzari@statiidefiltrare.ro

Menu

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/statiide/public_html/templates/gk_rockwall/lib/framework/helper.layout.php on line 154

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/statiide/public_html/includes/application.php on line 536

Statie de filtrare cu carbon granular activat

statii cu carbune activ

Dupa testarea apei, filtrarea apei cu carbon granular activat este o optiune pentru a indeparta contaminanti nedoriti astfel incat sa se atinga cerintele de calitate dorite. In mod specific, statiile automate cu pat de carbune activ sunt utilizate pentru indepartarea din apa a compusilor organici, care sunt adesea cauza modificarii gustului, mirosului si aspectului apei. Prin filtrarea cu carbon activ se poate reduce clorul liber, turbiditatea, tricloretilena.

Carbunele granular activat este format din carbune bituminos atent selectionat, cu o suprafata interna mare (pana la 850m2/ gram) capabila sa adsoarba substantele organice din apa. In vederea obtinerii unei eficiente optime a carbunelui granular activat in procesul de adsorbtie este recomandat sa avem o suprafata mare de contact in volum cat mai mic. Acest lucru este necesar deoarece raportul de adsorbtie este direct proportional cu cantitatea adsorbita pe mediul filtrant.

Este foarte important sa se cunoasca tipul si concentratia de contaminanti si consumul de apa pentru a determina marimea si componentele statiei automate cu carbon activ. Toate sistemele de tratare a apei necesita instalarea corecta si intretinerea periodica. In cele din urma, capacitatea carbunelui activ de a  elimina substantele chimice din apa scade si atunci este nevoie sa se inlocuiasca mediul filtrant.
Carbonul granular activat este plasat intr-un vas presurizat prin care trece apa bruta. Comanda tuturor functiilor si monitorizarea statiei se face cu ajutorul unei valve de comanda.

Statiile automate cu carbon granular activat sunt utilizate pentru : eliminare gust, miros neplacut, culoare, turbiditate, clor liber, trihalometani, tricloretilena, tricloretan, benzen, hidrocarburi aromatice polinucleare, insecticide, ierbicide,cloroform, bifenoli policlorinati, substante organice volatile.

pdf iconSTATII AUTOMATE CU CARBUNE ACTIV             pdf icon FISA CARBUNE  GRANULAR ACTIVAT

Solicita oferta

Pentru a solicita o oferta de pret/instalare/service pentru produsele noastre va rugam sa completati formularul de mai jos.
Va rugam completati toate campurile.
Selecteaza fisier pentru atasare.
Limita fisierului atasat este 100 MB
    captcha
    Reincarca
    administrare site, administrare website, intretinere site, realizare site, administrare site web, mentenanta site administrare site, administrare website, intretinere site, realizare site, administrare site web, mentenanta site optimizare seo, optimizare site, seo optimizare, instrumente seo gratuite administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web, mentenanta site optimizare seo, optimizare site, seo optimizare, administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web, mentenanta site