0726.658.586
vanzari@statiidefiltrare.ro

Menu

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/statiide/public_html/templates/gk_rockwall/lib/framework/helper.layout.php on line 154

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/statiide/public_html/includes/application.php on line 536

Medii filtrante si rasini

medii filtrante si rasini

Proaqua Systems va ofera o paleta larga de medii de filtrare si rasini pentru tratamentul apei.

Pentru a realiza procese de tratare si filtrare a apei este nevoie de statii automate ce au in componenta lor paturi filtrante cu diferite rasini sau medii de filtrare. Acestea sunt special fabricate pentru a elimina din apa anumiti contaminanti.

Mai jos va prezentam cateva dintre aceste medii filtrante si rasini:

rasina dedurizare

RASINA CATIONICA PENTRU DEDURIZAREA APEI

Rasina cationica este folosita in procesul de dedurizare a apei. Cu ajutorul rasinii de dedurizare se inlocuiesc ionii de calciu si magneziu cu ioni de sodiu, rezultatul fiind o apa ’’moale’’, fara calcar. In principiu rasina de dedurizare se inlocuieste la 5-8 ani in conditii normale de functionare a statie de dedurizare.

 

rasina denitrare RASINA ANIONICA PENTRU ELIMINARE NITRATI,SULFATI DIN APA

Este rasina ce se foloseste in statiile de denitrificare pentru a elimina nitratii si sulfatii din apa. Este un mediu de filtrare anionic puternic bazic, macroporos, furnizat in forma de clorura umeda, cu forme sferice dure .

 

RASINA MIXTA

RASINA MIXTA PENTRU REDUCEREA CONDUCTIVITATII APEI OSMOZATE

Consta intr-un amestec de rasini anionice si cationice pentru procesul de purificare a apei. Adeseori se utilizeaza dupa procesul de osmoza inversa, pentru a scadea conductivitatea apei sub 1µS.

 

RASINA ECOMIX

 RASINA  ECOMIX

Reprezinta un mix de rasini schimbatoare de ioni si materiale adsorbante de origine naturala si sintetica. Aceasta rasina are in componenta sa :un strat inert ce indeparteaza fierul oxidat; FerroSorb indeparteaza compusii de fier si mangan;HumiSorb indeparteaza materia organica si metalorganica;Rasina schimbatoare de cationi dedurizeaza apa;Nisipul cuartos asigura o curgere uniforma prin tancul presurizat.
Statiile cu Ecomix rezolva 5 probleme majore din apa: duritate, fier, mangan, amoniac, materie organica.

MEDIU FILTRANT BIRMMEDIU FILTRANT BIRM

Birm® este un mediu de filtrare eficient si economic pentru reducerea fierului dizolvat si compusilor de mangan din apa. Acesta actioneaza ca un catalizator insolubil pentru a spori reactia dintre oxigenul dizolvat  si compusi ai fierului.
Accesati categoria Statii de filtrare cu Birm pentru mai multe informatii tehnice!

 

 MEDIU FILTRANT PIROLOXMEDIU DE FILTRARE PYROLOX

Pyrolox® este un mediu granular de filtrare a apei folosit pentru indepartarea hidrogenului sulfurat, fierului si manganului din apa. Printr-o reactie chimica naturala, Pyrolox actioneaza ca un catalizator, oxidand astfel fierul, manganul si hidrogenul sulfurat, acestia fixandu-se pe mediu de filtrare si eliminati in timpul spalarii inverse.
Accesati categoria Statii de filtrare cu Pyrolox pentru mai multe informatii tehnice!

antracitANTRACIT

Antracitul granular este un excelent mediu de filtrare cu densitate medie. Datorita formei sale unghiulare, o parte din sedimente patrund mai adanc in patul filtrant. Adeseori utilizat in filtrele multimedia de retinere a solidelor in suspensie din apa.

 

carbune activCARBUNE GRANULAR ACTIVAT

Carbunele granular activat este frecvent utilizat pentru indepartarea constituentilor organici, pentru corectarea parametrilor organoleptici si declorinarea apei. Format din carbune bituminous atent selectionat, cu o suprafata interna mare capabila sa adsoarba substantele organice din apa.
In vederea obtinerii unei eficiente optime a carbunelui granular activat in procesul de adsorbtie este recomandat sa avem o suprafata mare de contact in volum cat mai mic.

ZeolitZEOLIT

Mineralogic, exista aproximativ 40 de tipuri cunoscute de zeoliti naturali (silicati hidratati), din care clinoptilolite este cea mai comuna. Fabricat dintr-o structura cristalina speciala poroasa, dar ramanand rigida in prezenta apei, zeolitul se poate folosi atat in aplicatii casnice cat si industriale. Este mediul de filtrare potrivit pentru retinerea sedimentelor si a particulelor in suspensie, fierului si manganului oxidat. Finetea de filtrare este de 5-10 microni.

FILTER AGFILTER AG

Filter-Ag® este un dioxid de siliciu non-hidric, care poate fi utilizat ca mediu de filtrare extrem de eficient pentru reducerea materiilor in suspensie. Retine sedimentele de pana la 20-40 microni si fierul oxidat din apa.
Marginile rupte si suprafata neregulata ofera o suprafata mare si o eficienta ridicata in activitatea de filtrare.

DOLOMITDOLOMIT

Magnodol este un material filtrant granular poros format din compusi de calciu si magneziu. Se foloseste pentru remineralizarea apei osmozate.

 

 

Solicita oferta

Pentru a solicita o oferta de pret/instalare/service pentru produsele noastre va rugam sa completati formularul de mai jos.
Va rugam completati toate campurile.
Selecteaza fisier pentru atasare.
Limita fisierului atasat este 100 MB
    captcha
    Reincarca
    administrare site, administrare website, intretinere site, realizare site, administrare site web, mentenanta site administrare site, administrare website, intretinere site, realizare site, administrare site web, mentenanta site optimizare seo, optimizare site, seo optimizare, instrumente seo gratuite administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web, mentenanta site optimizare seo, optimizare site, seo optimizare, administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web, mentenanta site