0726.658.586
vanzari@statiidefiltrare.ro

Menu

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/statiide/public_html/templates/gk_rockwall/lib/framework/helper.layout.php on line 154

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/statiide/public_html/includes/application.php on line 536

Filtre mecanice sedimente

filtre cu sita sedimente

 

 Filtre mecanice Inline

Reprezinta solutia in vederea filtrarii sedimentelor, montarea acestora facandu-se inaintea vaselor de stocare sau a statiilor de tratarea apei. Sunt fabricate din plastic rezistent la coroziune si sunt echipate cu site filtrante (corp PPC, sita PPC, tesatura sita INOX). Presupune o intretinere usoara fiind necesar doar extragerea sitei filtrante din carcasa si spalarea acesteia pentru indepartarea sedimentelor. Filtre cu debite mari si pierderi foarte mici de presiune. Curatarea se realizeaza atunci cand presiunea diferentiala este aproape de 0,9 - 1,0 bar.
Filtrul 3385 este dotat si cu robinet de purjare.

pdf iconFILTRU INLINE 3372  pdf iconFILTRU INLINE 3382  pdf iconFILTRU INLINE 3385

 Filtre cu sita Hidrocyclonic

filtrare cu sita hydrocyclonicReprezinta solutia in vederea filtrarii sedimentelor montarea acestora facandu-se inaintea vaselor de stocare sau a statiilor de tratarea apei. Fabricate din polipropilena armata cu fibra de sticla ce conduce la o lunga durata de utilizare (corp PPC, sita -disc PPC, tesatura sita INOX).
O solutie revolutionara pentru o filtrare continua. Apa bruta este fortata printr-o placuta cu duza directionala spre interiorul sitei de inox. Miscarea centrifuga si gravitatia aduna sedimentele in partea de jos a filtrului. Fiind echipat cu robinet de purjare , prin deschiderea periodica a acestuia se vor elimina toate sedimentele din filtru, nemaifiind necesara desfacerea carcasei pentru curatarea sitei filtrante. Astfel, filtrul se pastreaza curat pentru o mai lunga perioada de timp.

 

pdf iconFILTRU HYDROCYCLONIC 3388-1.5'' pdf iconFILTRU HYDROCYCLONIC 3388-2''

  Filtru sedimente Hydro

filtrare cu sita hydroFiltru recomandat pentru aplicatiile comercial-industriale in vederea filtrarii sedimentelor. Fabricat din materii prime care fac filtrul durabil in timp, oferind o constructie usoara, insa in acelasi timp robusta (corp PA, element filtrant PPC, ecran-clema INOX, sistemul hydrocyclonic PPC-ABS).
Are un sistem inovator, care creeaza o miscarea centrifuga a apei, mentinand viteza constanta si eficienta pentru a produce actiunea hydrocyclonism in filtru independent de debit, astfel nisipul si alte sedimente sunt separate din apa, la o pierdere mica de presiune. Echipat cu sita filtranta cu diverse grade de filtrare.

pdf iconFILTRU HYDRO2 ''

 Filtru industrial Proteas

filtru proteasFiltru de sedimente pentru aplicatii comercial-industriale. Fabricat din materii prime care fac filtrul durabil in timp, oferind o constructie usoara, insa in acelasi timp robusta (corp PA, element filtrant PPC,disc PPC, ecran-clema INOX).
Curatarea este necesara atunci cand diferenta de presiune intre manometrul montat inainte si cel din amonte este aproape de 0.9-1.0 bar.

pdf iconFILTRU PROTEAS 3399

 

Filtru cu disc Typhoon

filtru typhoonFiltru echipat cu disc filtrant pentru inlaturarea nisipului si a altor sedimente. Este fabricat din materii prime care fac filtrul durabil in timp, rezistent impotriva radiatiilor solare si diverselor produse chimice oferind o constructie usoara, dar in acelasi timp robusta (corp PA, cartus-disc PPC,disc PPC, clema INOX). Typhoon are o filtrare eficienta pentru o gama mare de debite datorita unui inovator regulator de viteza, ce permite filtrului de a realiza metoda de filtrare hydrocyclonic indiferent de debit.

pdf iconFILTRU TYPHOON 3396

Solicita oferta

Pentru a solicita o oferta de pret/instalare/service pentru produsele noastre va rugam sa completati formularul de mai jos.
Va rugam completati toate campurile.
Selecteaza fisier pentru atasare.
Limita fisierului atasat este 100 MB
    captcha
    Reincarca
    administrare site, administrare website, intretinere site, realizare site, administrare site web, mentenanta site administrare site, administrare website, intretinere site, realizare site, administrare site web, mentenanta site optimizare seo, optimizare site, seo optimizare, instrumente seo gratuite administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web, mentenanta site optimizare seo, optimizare site, seo optimizare, administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web, mentenanta site