0726.658.586
vanzari@statiidefiltrare.ro

Menu

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/statiide/public_html/templates/gk_rockwall/lib/framework/helper.layout.php on line 154

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/statiide/public_html/includes/application.php on line 536

Sterilizatoare UV Casnice

STERILIZATOARE CU ULTRAVIOLETE

Sterilizatoarele UV sunt construite pentru a asigura o protectie microbiologica a apei. Razele UV distrug structura ADN-ului bacteriilor, ceea ce face imposibila reproducerea acestora.
Se foloseste o sursa de lumina (lampa UV), ce este inchisa intr-un manson de protectie (teaca de cuart). Lampa UV este montata intr-o camera de reactie, astfel incat apa sa fie expusa la razele UV.
Deoarece sterilizarea prin ultraviolete nu produce reziduuri daunatoare se recomanda montarea ca ultima etapa de tratare a apei.
Lampile UV de mici dimensiuni sunt un accesoriu suplimentar pentru filtrele de purificare a apei prin osmoza inversa sau ultrafiltrare.
Sistemele cu ultraviolete de decontaminare microbiologica sunt destinate exclusiv pentru alimentarile cu apa rece. Aceasta metoda de dezinfectie nu modifica compozitia chimica a apei, culoarea, mirosul si gustul apei raman neschimbate.
Sterilizatoarele sunt compuse din camera de reactie din otel inoxidabil AISI 304, teaca de cuart, lampa UV, transformator cu led pentru semnalizarea starii de functionare a lampii UV, doua cleme plastic pentru fixare.

LAMPI UV DE SCHIMB

Statiile de dezinfectie au fost proiectate si executate folosind principii simple de functionare care usureaza mult verificarile si intretinerea periodica. Principalele actiuni care sunt necesare pentru o intretinere normala sunt inlocuirea lampii si curatarea tecii de cuart.
La sterilizatoarele cu Ultraviolete se inlocuieste lampa UV la o perioada de un an (aproximativ 9000 ore de functionare).
Lampa UV este conceputa sa asigure eficienta pe intreaga durata de utilizare a lampii.
In momentul inlocuirii lampii UV se recomanda si curatarea tecii de cuartz deoarece se pot face depuneri pe aceasta ce impiedica transmisia luminii.

 pdf iconMODELE STERILIZATOARE UV CASNICE  pdf iconLAMPI UV DE SCHIMB SI ACCESORII

Solicita oferta

Pentru a solicita o oferta de pret/instalare/service pentru produsele noastre va rugam sa completati formularul de mai jos.
Va rugam completati toate campurile.
Selecteaza fisier pentru atasare.
Limita fisierului atasat este 100 MB
    captcha
    Reincarca
    administrare site, administrare website, intretinere site, realizare site, administrare site web, mentenanta site administrare site, administrare website, intretinere site, realizare site, administrare site web, mentenanta site optimizare seo, optimizare site, seo optimizare, instrumente seo gratuite administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web, mentenanta site optimizare seo, optimizare site, seo optimizare, administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web, mentenanta site