0726.658.586
vanzari@statiidefiltrare.ro

Menu

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/statiide/public_html/templates/gk_rockwall/lib/framework/helper.layout.php on line 154

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/statiide/public_html/includes/application.php on line 536

Statii cu ecomix duplex

statii cu ecomix duplex

Duritatea, fierul si manganul se regasesc adeseori impreuna in apa. Solutia cea mai eficienta si economica de a elimina acesti contaminanti din apa este de a instala un sistem cu Ecomix. Ecomix este mediul de filtrare ce rezolva 5 probleme majore din apa: duritate, fier, mangan, amoniac, materie organica (50%). Reprezinta un mix de rasini schimbatoare de ioni si materiale adsorbante de origine naturala si sintetica.
Cu ajutorul acestei tehnologii se reduc costurile de achizitie si intretinere. Statia duplex funizeaza apa tratata continuu 24 h / 24 h, 7 zile / 7 .
Mai jos va descriem doua tipuri de automatizari:

Statie Ecomix duplex alternant cu valva de comanda twin –alternating.
Acest model de automatizare are o valva de comanda cu ce are incorporata o valva motorizata ce comanda furnizarea apei si regenerarea masei filtrante de pe o coloana pe cealalta.
Cand o coloana este in lucru , cealalta se afla in asteptare sau in regenerare .
Dupa ce prima coloana si-a consumat capacitatea operationala de schimb, valva de comanda este cea care comuta furnizarea apei de pe o coloana pe cealalta.

Statia Ecomix duplex alternant cu valva motorizata MAV
Acest model de automatizare este compus din doua valve de comanda, legatura dintre ele realizandu-se cu ajutorul unui cablu de interconectare si o valva motorizata.
Cand o coloana este in lucru, cealalta se afla in asteptare sau in regenerare.
Dupa ce prima coloana si-a consumat capacitatea operationala de schimb, valva de comanda este cea care comuta furnizarea apei de pe o coloana pe cealalta.

 

 imxsages ecomix a cos  DUPLEX MAV  sare tablete dedurizare

Componenta statii Ecomix duplex
• Tancuri presurizate
• Rasina Ecomix A
• Valva de comanda duplex cu transformator,conectori si furtune
• Sistem de distributie pentru rasina
• Rezervor saramura cu put si preaplin
• Sistem suctie saramura

Beneficii statii Ecomix duplex 
– Protejarea instalatiilor sanitare impotriva depunerilor de calcar
– Furnizare continua de apa dedurizata
– Functionare automata; nu necesita supraveghere
– Valva de comanda programabila in functie de volum
– Usor de instalat si mentenanta scazuta 
– Elimina fierul si manganul din apa


 Consumabile statii Ecomix duplex
Prezinta un singur consumabil , si anume sarea tablete. Se necesita completarea periodica cu sare pastilata pentru ca statia sa poata realiza solutia de saramura necesara in procesul de regenerare a rasinii.
Rasina Ecomix se inlocuieste dupa 8-10 ani de functionare a statiei in parametrii optimi .

pdf iconMODELE STATII ECOMIX                          pdf iconRASINI DEDURIZARE          pdf iconVALVE CLACK DUPLEX                    

Solicita oferta

Pentru a solicita o oferta de pret/instalare/service pentru produsele noastre va rugam sa completati formularul de mai jos.
Va rugam completati toate campurile.
Selecteaza fisier pentru atasare.
Limita fisierului atasat este 100 MB
    captcha
    Reincarca
    administrare site, administrare website, intretinere site, realizare site, administrare site web, mentenanta site administrare site, administrare website, intretinere site, realizare site, administrare site web, mentenanta site optimizare seo, optimizare site, seo optimizare, instrumente seo gratuite administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web, mentenanta site optimizare seo, optimizare site, seo optimizare, administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web, mentenanta site