0726.658.586
vanzari@statiidefiltrare.ro

Menu

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/statiide/public_html/templates/gk_rockwall/lib/framework/helper.layout.php on line 154

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/statiide/public_html/includes/application.php on line 536

Statii industriale osmoza inversa

OSMOZA INVERSA INDUSTRIALA

Osmoza inversa este o tehnologie utilizata pentru indepartarea solidelor dizolvate si a impuritatilor din apa folosind o membrana semipermeabila care permite trecerea apei, dar nu si trecerea solidelor dizolvate si altor contaminanti din apa. Membranele RO necesita ca apa sa fie sub presiune ridicata (mai mare decat presiunea osmotica) pentru a face acest lucru. Apa care trece prin membrana RO este denumita in continuare "permeat" si sarurile dizolvate care sunt respinse de membrana RO sunt denumite in continuare "concentrat". O statie de osmoza inversa corect proiectata poate elimina pana la 99,5% din saruri si impuritati dizolvate din apa.

Un sistem de osmoza inversa este construit in jurul membranelor sale individuale. Fiecare membrana este o folie infasurata in spirala din material semipermeabil. Membranele sunt disponibile cu dimensiunea diametrului de 2,4 sau 8’’.Membranele osmotice sunt evaluate pentru capacitatea lor de a respinge compusii din apa contaminata. O rata de respingere (% respingere) se calculeaza pentru fiecare ion sau contaminant specific precum si pentru reducerea substantelor solide totale dizolvate (TDS).

membrane osmotica

Domenii de utilizare a statiilor de osmoza inversa:
Statiile de osmoza inversa industriale sunt recomandate pentru aplicatii precum alimentarile cu apa a cazanelor, industria produselor cosmetice, sisteme centrale de sterilizare pentru mai multe industrii, inclusiv produse farmaceutice, industria panificatiei, industria electronica, horticultura, pentru umidificatoare, aparate de realizat gheata, in industria finisarii metalelor, procesarea fotografica, laboratoare, produse alimentare si bauturi, fabrici pentru produse de papetarie, spitale, hoteluri, sifonarii, industria lactatelor, apa demineralizata pentru parbrize, si multe altele.

Un sistem complet de osmoza inversa implica mai mult decat doar unitatea de osmoza inversa in sine. O solutie completa implica si pretratarea, statia de osmoza inversa industriala, depozitarea si distribuirea apei tratate, si postfiltrarea apei. Aceste metode pot fi diferite in functie de cerere si de calitate a apei.
Cheia pentru succesul unei statii de osmoza inversa o reprezinta si sistemele de pretratare. In afara de filtrarea multimedia pentru indepartarea solidelor in suspensie, statiile de dedurizare sunt frecvent utilizate. Aceste sisteme de dedurizare sunt dimensionate pentru a elimina duritatea din apa bruta, si prin urmare, pentru a atenua colmatarea membranelor osmotice.

Un sistem de osmoza inversa industrial este proiectat pentru a fi o parte dintr-un sistem global de purificare a apei utilizat in aplicatii comerciale si industriale. In functie de cerintele specifice, statiile de osmoza inversa sunt disponibile cu debite de productie variate.
Contactati specialistii Proaqua Systems pentru a va proiecta si dimensiona sistemul de filtrare a apei potrivit pentru aplicatia dumneavoastra.

 pdf iconCOMPONENTA STATIE OSMOZA INVERSA pdf icon SPECIFICATII  STATII OSMOZA INVERSA
 pdf iconFACTORI CARE INFLUENTEAZA PERFORMANTA STATIILOR

Solicita oferta

Pentru a solicita o oferta de pret/instalare/service pentru produsele noastre va rugam sa completati formularul de mai jos.
Va rugam completati toate campurile.
Selecteaza fisier pentru atasare.
Limita fisierului atasat este 100 MB
    captcha
    Reincarca
    administrare site, administrare website, intretinere site, realizare site, administrare site web, mentenanta site administrare site, administrare website, intretinere site, realizare site, administrare site web, mentenanta site optimizare seo, optimizare site, seo optimizare, instrumente seo gratuite administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web, mentenanta site optimizare seo, optimizare site, seo optimizare, administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web, mentenanta site