0726.658.586
vanzari@statiidefiltrare.ro

Menu

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/statiide/public_html/templates/gk_rockwall/lib/framework/helper.layout.php on line 154

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/statiide/public_html/includes/application.php on line 536

Filtre sedimente automate

filtre sedimente automate

Proaqua Systems include in gama de produse statii automate pentru filtrarea sedimentelor, nisipului, malului din apa. Tratarea apei prin diverse medii de filtrare este cel mai eficient mod de a curata apa de sedimente, pentru a o limpezi. Aceste statii de filtrare sunt racordate la instalatia de apa rece. Filtrele de sedimente automate se utilizeaza atat pentru tratarea apei din casa, cat si pentru tratarea apei din domeniul industrial.

Filtrele de apa automatizate sunt echipate cu valve cronometrice comandate electronic. Toate statiile isi realizeaza spalarea inversa in mod automat si periodic, in scopul de a curata mediile de filtrare.

Filtrele automate industriale pentru sedimente sunt frecvent utilizate de catre fabricile de produse lactate, scoli, fabrici de bauturi alcoolice si sucuri, spitale, spalatorii auto, apa de alimentare a cazanelor, instalatiile din industria alimentare, lucrari de apa municipale, moteluri, hoteluri, statiuni, complexe de birouri, turnuri de racire, ferme, si multe altele. Pentru fiecare dintre aceste domenii este nevoie ca apa sa fie curata, limpede.

Printre mediile filtrante ce se folosesc pentru retinerea solidelor in suspensie din apa sunt:

ZEOLIT. Mineralogic, exista aproximativ 40 de tipuri cunoscute de zeoliti naturali (silicati hidratati), din care clinoptilolite este cea mai comuna. Fabricat dintr-o structura cristalina speciala poroasa, dar ramanand rigida in prezenta apei, zeolitul se poate folosi atat in aplicatii casnice cat si industriale. Este mediul de filtrare potrivit pentru retinerea sedimentelor si a particulelor in suspensie, fierului si manganului oxidat. Finetea de filtrare este de 5-10 microni. Zeolitul este de o inalta eficienta ce permite debite mari in conditia unei pierderi mici de presiune.

FILTER AG. Filter-Ag® este un dioxid de siliciu non-hidric, care poate fi utilizat ca mediu de filtrare extrem de eficient pentru reducerea materiilor in suspensie. Retine sedimentele de pana la 20-40 microni si fierul oxidat din apa. Marginile rupte si suprafata neregulata ofera o suprafata mare si o eficienta ridicata in activitatea de filtrare.Statiile de filtrare cu Filter-Ag® au pierderi mici de presiune comparativ cu alte medii filtrante. Forma mare si neregulata previne colmatarea stratului superior, lucru care se intampla in cazul filtrelor cu nisip.

MULTIMEDIA. Aceste filtre automate de nisip multimedia sunt utilizate eficient pentru retinerea sedimentelor din apa . Acestea sunt formate din mai multe medii filtrante, precum antracit, nisip si garnet.

Solicita oferta

Pentru a solicita o oferta de pret/instalare/service pentru produsele noastre va rugam sa completati formularul de mai jos.
Va rugam completati toate campurile.
Selecteaza fisier pentru atasare.
Limita fisierului atasat este 100 MB
    captcha
    Reincarca
    administrare site, administrare website, intretinere site, realizare site, administrare site web, mentenanta site administrare site, administrare website, intretinere site, realizare site, administrare site web, mentenanta site optimizare seo, optimizare site, seo optimizare, instrumente seo gratuite administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web, mentenanta site optimizare seo, optimizare site, seo optimizare, administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web, mentenanta site